Vippe-skyvedører

Moderne og energibesparende vippe-skyvedørsystemer laget av fire forskjellige materialer.

VIPPE–SKYVEDØRER

IGLO Light PSK vippe-skyvedører

IGLO Light PSK

Vippe-skyvedører i PVC. IGLO-Light-systemet har en slank profil og en stor overflate på glasset. Denne kombinasjonen gir rommet maksimal lysmengde. Systemet har avrundede former og et harmonisk utseende. Det er en perfekt løsning for både store og små rom.

 

Dette skyvedørsystemet passer perfekt til IGLO Light vinduer.

IGLO 5 PSK

Vippe-skyvedører i PVC. IGLO 5 PSK-systemet er designet på grunnlag av fem-kammer, meget tette profiler, som er preget av gode varmeisolasjonsparametere. I kombinasjon med ekstra tetningssystemer og glassenheter med lav varmeoverføringskoeffisient, skaper de en demning som ikke er redd for frost, regn og snø. I tillegg vil du ikke bli plaget av uutholdelig varme om sommeren.

 

Dette skyvedørsystemet passer perfekt til IGLO 5 Classic vinduer.

IGLO Energy PSK

Vippe-skyvedører i PVC. IGLO Energy PSK-systemet ble designet på grunnlag av 7-kammerprofiler. Den får også flere egenskaper takket være tredobbelt tetning (IGLO 5 PSK og IGLO Light har dobbel tetning). Profilen er litt bredere enn andre fra IGLO-serien. Takket være egenskapene er dørene i dette systemet perfekte for energibesparende og passivhus.

 

Dette skyvedørsystemet passer perfekt til IGLO Energy Classic vinduer.

MB-70 PSK og MB-70HI PSK

Vippe-skyvedører i aluminium. Bruken av aluminium av høy kvalitet i produksjonen av profiler sikrer deres holdbarhet. Aluminiumsprofiler muliggjør konstruksjon av solide store strukturer. Profilene har en tre-kammerstruktur, de har også et termisk brudd laget av polyamid forsterket med glassfiber.

MB 70HI-systemet bruker spesielle isolasjonsinnsatser som ytterligere forbedrer parametrene for varmeisolasjon.

Disse skyvedørsystemene passer perfekt til aluminiumsinduer.