top of page

Heve-skyvedører

Moderne og energibesparende heve-skyvedørsystemer laget av fire forskjellige materialer.

HEVE-SKYVEDØRER

MB HS skyvedører i aluminium

IGLO HS

Heve-skyvedører i PVC. Drutex Iglo HS-systemet er en ideell løsning for produksjon av imponerende store terrasse- og balkongskyvedører. Skyvedører gir interiøret en unik karakter. På grunn av profilens tykkelse og 7 isolasjonskamre ble profilene klassifisert som klasse A. Profilene er laget av PVC av høyeste kvalitet.

MB-77 HS og MB-77 HS HI

Heve-skyvedører i aluminium. Eksklusive heve-skyvedører av aluminium tilgjengelig i store dimensjoner og de beste parametrene for varmeisolasjon.

En innovativ løsning hvis konstruksjon gjør at du kan koble rammen i en vinkel på 90 grader uten å måtte installere en fast stolpe i hjørnet. Du kan nyte en uforstyrret utsikt.

 

Du kan velge HI-versjon med spesielle isolasjonsinnsatser inne i seksjonen og rommet under vindusrutene.

Softline HS

Heve-skyvedører i tre. Softline HS heve-skyvedører er preget av utmerkede varmeisolasjonsparametere. Systemet er basert på treprofilen og påviste glasspakker. Det store glassområdet gir attraktivt utseende, men gir også andre fordeler. Solstrålene som faller inne i huset fungerer som helt naturlig oppvarming. De hever lufttemperaturen og reduserer energiforbruket. Softline HS heve-skyvedører velges ofte av mennesker med høy miljøbevissthet. På grunn av disse egenskapene er de et godt valg for passive og energibesparende hus.

Duoline HS

Heve-skyvedører i tre og aluminium. Tredelen av profilen er synlig fra innsiden. På den annen side er det synlig et aluminiumsdeksel som kan males i hvilken som helst farge i ralpaletten. Duoline HS er en kombinasjon av klassisk og moderne eleganse.

Produkter som anbefales for skyvedører

Spar tid. Bestill tilbehør sammen med vinduer. 

Tilbehør
Solskjerming

Vår jobb er at du bestiller akkurat det du trenger.

Aluminiumsvinduer er ennå ikke tilgjengelig i nettbutikken.
Hvis du er interessert i tilbudet, skriv til oss og bestill en time i butikken vår.

bottom of page