top of page

Heve-skyvedører

Moderne og energibesparende heve-skyvedørsystemer laget av fire forskjellige materialer.

HEVE-SKYVEDØRER

MB HS skyvedører i aluminium

IGLO HS

Heve-skyvedører i PVC. Drutex Iglo HS-systemet er en ideell løsning for produksjon av imponerende store terrasse- og balkongskyvedører. Skyvedører gir interiøret en unik karakter. På grunn av profilens tykkelse og 7 isolasjonskamre ble profilene klassifisert som klasse A. Profilene er laget av PVC av høyeste kvalitet.

MB-77 HS og MB-77 HS HI

Heve-skyvedører i aluminium. Eksklusive heve-skyvedører av aluminium tilgjengelig i store dimensjoner og de beste parametrene for varmeisolasjon.

En innovativ løsning hvis konstruksjon gjør at du kan koble rammen i en vinkel på 90 grader uten å måtte installere en fast stolpe i hjørnet. Du kan nyte en uforstyrret utsikt.

 

Du kan velge HI-versjon med spesielle isolasjonsinnsatser inne i seksjonen og rommet under vindusrutene.

Softline HS

Heve-skyvedører i tre. Softline HS heve-skyvedører er preget av utmerkede varmeisolasjonsparametere. Systemet er basert på treprofilen og påviste glasspakker. Det store glassområdet gir attraktivt utseende, men gir også andre fordeler. Solstrålene som faller inne i huset fungerer som helt naturlig oppvarming. De hever lufttemperaturen og reduserer energiforbruket. Softline HS heve-skyvedører velges ofte av mennesker med høy miljøbevissthet. På grunn av disse egenskapene er de et godt valg for passive og energibesparende hus.

Duoline HS

Heve-skyvedører i tre og aluminium. Tredelen av profilen er synlig fra innsiden. På den annen side er det synlig et aluminiumsdeksel som kan males i hvilken som helst farge i ralpaletten. Duoline HS er en kombinasjon av klassisk og moderne eleganse.

</