top of page

Renovasjon

Hvordan forberede deg og huset for renovering av hjemmet og utskifting av møbler?

RENOVASJON
Kontrahent

1.

Vurder omfanget av renovasjonen

Forsikre deg om at rommet er godt forberedt for montering nye møbler. Tenk på ting som å bytte ut elektriske og rørleggerinstallasjoner, bytte ut vinduer, male vegger osv. Senere renovering kan skade nye møbler, og oppussingsstøv kan påvirke tilbehør som hengsler og skuffer.

Det er lurt å kontakte oss før du planlegger renoveringen. Å ha en fremtidig kjøkkenplan kan være veldig nyttig når du bytter ut elektriske og rørleggerinstallasjoner. Du kan spare mye tid og penger på unødvendig omarbeiding.

I tillegg, på grunn av det faktum at vi har gode forbindelser med mange lokale selskaper, kan vi hjelpe deg med å få en god avtale på mange tjenester som går utenfor omfanget av vår virksomhet.

2.

Bli inspirert

Noen vet hva de vil med en gang, andre trenger litt tid på å oppdage stilen sin. Derfor er det verdt å bla gjennom kataloger og magasiner med bilder.

I begynnelsen, spør deg selv om kjøkkenet ditt skal være moderne eller kanskje klassisk? Tenk deretter på fargene og teksturen på frontene, bordplaten og tilbehør, som hvitevarer og håndtak. Vi anbefaler ikke å velge mer enn 2-3 farger.

Aner du ikke hva du skal velge? Det spiller ingen rolle –vi vil hjelpe deg.

3.

Vurder dine behov og forventninger

Godt utseende bør gå hånd i hånd med nytteverdien. Tenk på hvordan du bruker kjøkkenet ditt nå, hva som passer deg og hva som plager deg?

Liker du ikke å bøye deg for å få noe som er på baksiden av bunnskapet? I det nye kjøkkenet kan du eliminere problemet ved  å installere skuffer og uttrekk.

 

Liker du å spise på kjøkkenet og lage mat sammen med familie eller venner? Kanskje en øy med en benkeplate og et sted for barstoler vil være praktisk for deg?

4.

Vurder budsjettet ditt

Prisene på kjøkkenet kan variere mye, og alt avhenger av behovene de må oppfylle.

Frontene og skapene er det som utgjør det totale utseendet på kjøkkenet – men det er bare én del av kostnaden.

Prisen er også påvirket av valget av benkeplater, som kan være laminat, tre, stein eller konglomerat imiterende stein. En viktig del er også tilbehør for å åpne skap og uttrekksmekanismer for skuffer, som kan variere avhengig av valgt standard. 

 

Hvitevare og tilbehør, som vanligvis består av vask, induksjonstopp, avtrekksvifte, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin, bør også tas i betraktning.

Noen velger å beholde det gamle kjøleskapet eller foretrekker å kjøpe ekstrautstyr i butikken selv. Når du kjøper husholdningsapparater gjennom GAUPER AS, får du imidlertid et eldig godt pristilbud og gratis installasjon med garanti.

5.

Kontakt oss

Du vet kanskje ikke svarene på mange spørsmål ennå. Og det trenger du heller ikke.

Det beste å gjøre er å kontakte oss , så hjelper vi med å innlemme ideene dine i livet. Vi vil fortelle deg hvilke løsninger som er praktiske og hvilke som er bedre å gi opp, fordi de bare er en midlertidig måte som kan koste deg tilsvarende som en ferie til utlandet.

Hvis du ikke finner det du trenger i katalogene våre, lager vi et spesialtilbud for deg.

Vil du vite hvordan prosessen med bestilling og realisering av møbler ser ut hos GAUPER AS?

bottom of page