top of page

Prosessen av bestilling og realisering av møbler

PROSESSEN AV BESTILLING

Hvordan bestille møbler hos GAUPER AS?

Hver bestilling er forskjellig, og vi behandler alle våre kunder og hvert prosjekt individuelt. I løpet av over 30 års erfaring, som vi har opparbeidet oss ved å lage møbler av høy kvalitet, har vi  klart å utvikle effektive linjer for prosjektgjennomføring.

Nedenfor kan du se en standard prosjektrealiseringsplan til f.eks. kjøkkenmøbler. Du kan lese hvor lang tid det tar å fullføre bestillingen.

1.

Avtal time i utstillingslokalet vårt i Brønnøysund eller hjemme hos deg

Under det første møtet kan du lære mer om tilbudet vårt. Du kan fortelle oss om dine behov, og vi vil prøve å presentere de tilgjengelige alternativene.

Hvis du bare planlegger  hjemoppussing, kan vi hjelpe deg med å planlegge det med tanke på behovene til fremtidige møbler.

2.

Måling av rommet

Noen av de små møblene vi selger krever ikke dette trinnet. Men de fleste av våre prosjekter er det imidlertid nødvendig å måle et rom.

Vegger er ikke alltid rette, og en centimeter tilsvarer ikke alltid en centimeter. Derfor prøver vi å ta målingene selv. Takket være dette kan du være sikker på at møblene passer perfekt på stedet.

Under målingen lager vi vanligvis en skisse av møblene, som deretter overføres fra papir til et dataprogram som skaper 3D-visualisering.

3.

Foreløpig utkast

Etter at prosjektet er overført til et dataprogram, sender  vi vanligvis visualiseringen via e-post eller arrangerer og diskuterer prosjektet i vårt showroom.

Du kan gjøre mange rettelser i prosjektet ved å kontakte oss på e-post.

4.

Endelig design og signering av kontrakten

Når du bestemmer deg for at du er fornøyd med prosjektet, vil det være mulig å lage en nøyaktig prissetting og utarbeide en kontrakt.

Når du signerer kontrakten, vil vi be deg om en forskuddsbetaling på 50% av møbelverdien.

Etter at vi har mottatt overføringen, begynner vi å sette sammen materialer og tilbehør sammen.

5.

Overføring av møbler til ditt hjem

Det tar vanligvis omtrent en måned å fullføre alle elementene som trengs for å sette sammen et kjøkken. Denne tiden avhenger først og fremst av kompleksiteten i prosjektet.

Og nå også fra sanitære begrensninger.

Etter transport til monteringsstedet for møbler ber vi kundene våre om å betale ytterligere 25% av kontraktsverdien.

6.

Montering

På grunn av  at vi prøver å levere allerede monterte skap til ditt hjem som bare krever innstilling, skruing og montering av husholdningsapparater, tar selve monteringen bare 2-3 dager for vårt montageteam.

7.

Mottak av møbler og ferdigstillelse av prosjektet

Etter å ha fullført monteringen ber vi alltid kundene om å se de nye møblene deres. Hvis de ikke har noen kommentarer, vurderer vi i fellesskap at prosjektet er fullført.

Gjennomføring av prosjektet innebærer utstedelse av faktura med pålegg om å betale de resterende 25% av forfalt beløp.

Garanti

Selvfølgelig slutter ikke vårt samarbeid ved betaling av alle skyldige beløp. Vi gir våre kunder full garanti i samsvar med kommersielle regler. Og for innbyggerne på Helgeland tilbyr vi livslang pleie av møblene.

Vi tilbyr kundene det første inspeksjonsbesøket noen dager etter montering, fordi på grunn av belastningen i skapene, vil åpningsmekanismene kreve justeringer.

bottom of page