top of page

Kjøkkenvasker

KJØKKENVASKER
kjøkkenkran hansgrohe

Å vaske opp for hånd trenger ikke å re kjedelig

De fleste av oss liker ikke å vaske opp for hånd. Heldigvis, i de fleste situasjoner, kan en oppvaskmaskin erstatte oss. Dessverre kan det noen ganger ikke unngås, og derfor prøver vi på GAUPER AS å gjøre vask så behagelig som mulig.

Vi tilbyr våre kunder vasker og kraner fra til anerkjent selskap BLANCO. Vi er sikre på at du finner det du trenger i tilbudet deres.

Hvordan velge den beste kjøkkenvasken?

Kjøkkenvasker som er tilgjengelige på markedet, varierer i form og farge. Når vi velger det, bør vi imidlertid være spesielt interessert i materialet det ble laget av og måten det er installert på.

Når det gjelder materialet, kan vi skille vasker laget av rustfritt stål, keramikk og kompositter. Når det gjelder montering, kan disse  vaskene være montert på eller under benkeplaten.

Når du velger riktig vask, bør du vurdere om du vil ha oppvaskmaskin. I så fall kan du bli fristet til å ha litt mindre vask.

Valg av vask avhenger av valg av benkeplate

Hvilken vask vi kan installere på kjøkkenet ditt, avhenger av hvilket materiale du velger til benkeplate. For eksempel installerer vi undermonterte vasker bare med benkeplater i stein.

På den annen side kan to separat skårne boller installeres i en kvarts benkeplate – i tilfelle granitt brukes, kan steinen knekke.

Mens benkeplater i massivt tre er bedre å installere i andre deler av kjøkkenet, langt fra vannet.

Propp tilpasning

Dalago 6 vask Blanco

nedfelt

Dalago 8 blanco vask

nedfelt

andano 500 if

nedfelt

Subline 500 u vask blanco

underlimt

Subline 700 u vask blanco

underlimt

Andano 500 u vask blanco

underlimt

Automatisk bunnventil  232459 (Blanco) InFino

allerede

inkludert

allerede

inkludert

allerede

inkludert

Ventil kontroller – plast krom 238688 (Blanco) .jpg

allerede

inkludert

Vask tilbehør tilpasning