top of page

Karusell og uttrekk

KARUSELL OG UTTREKK
iMove høy skap uttrek

iMove. Enkel tilgang til høye enheter

Den innovative  iMove nedtrekket forvandler en konvensjonell veggenhet til et ergonomisk lagringssystem med store brukerfordeler. iMove og innholdet trekkes nedover og utover i en enkel bevegelse.

Tandem

Tandem lager to klare hyller på hvert nivå. Som med kjøleskap, når døren åpnes, deles innholdet mellom dørhyller og skaphyller, som glir automatisk mot deg. 

I en bevegelse er alt innen lett visning og lett tilgjengelig – dobbel oversikt!

TANDEM
TANDEM

Tandem Depot

Det er mulig å planlegge to ganger Tandem-systemet i ett skap. Sjenerøs plass i dørhyllene, samt høydejusterbare uttrekkbare hyller – dette er funksjoner som bare Tandem kan tilby.

TANDEM Depot
TANDEM depot

Tandem Solo

Tandem solo tilbyr en forenklet løsning med den karakteristiske åpningsopplevelsen. Åpne døren trekker beslaget fremover med alt innholdet; døren åpnes på hengsler med 110° åpningsvinkel. Lukkedempingen er integrert i hengslene.

TANDEM solo
TANDEM solo
CONVOYcentro
CONVOY Centro

Convoy Centro

Convoy er et veldig moderne uttrekkssystem. Det  byr på mye! Støtteramme med enkelt rør og "flytende" skuffer.


Ramme skjult bak frontpanelet. Helt jevn handling og lydløs åpning og lukking. Og for håndløse kjøkken kan det justeres med elektronisk åpningssystem.

CONVOY Lavido
CONVOY-Centro-02-4893.jpg

Convoy Lavido

Tilbyr alle funksjonene i convoiesystemet pluss tilgang og en oversikt fra tre sider. Hyllenes høyde i Convoy-systemet er fullt justerbare.

Dispensa

Dispensa-uttrekket til spiskammerset gjør at opptil 100 kg lagrede dagligvarer glir jevnt ut av skapet. Den installeres veldig raskt, krever ikke vedlikehold og kan rengjøres uten problemer.

DISPENSA
DISPENSA

Dispensa Swing

Når den er helt trukket ut, kan den dreies 90° på sin egen akse, slik at begge sider kan dreies fremover etter behov. Du har best mulig oversikt med alt innen fingertuppene!

DISPENSA Swing
DISPENSA-swing

Dispensa Junior

Dispensa Junior er tilgjengelig fra begge sider – noe som gjør den til en veldig fleksibel og allsidig kandidat innen kjøkkenplanlegging.

DISPENSA junior
DISPENSA-junior
Front uttrekk

Front uttrekk

Den nederste uttrekkingen beveger seg automatisk når fronten trekkes opp.

Innvendig uttrekk

Innvendig uttrekk

God oversikt over innholdet gjennom 3D-tilgang. Uttrekkene beveger seg hver for seg.

TurnMotion

Med TurnMotion II dreier beslaget uanstrengt for å bevege hvilken som helst side rundt for å møte deg. Hvert brett dreier seg 360 ° i hver retning, slik at innholdet på alle fire sider beveger seg i oversikt og lett tilgjengelig.

Stopp på hver av de fire sidene låser skuffen midlertidig på plass slik at gjenstander kan løftes sikkert inn eller ut. TurnMotion II skuffer er justerbare i høyden slik at du kan plassere dem i høyden du trenger.

TurnMotion

Skuffestiler

Skuffer til alle uttrekkbare systemer er tilgjengelige i mange stiler og fargevalg.

bottom of page