Karusell og uttrekk

KARUSELL OG UTTREKK
iMove høy skap uttrek

iMove. Enkel tilgang til høye enheter

Den innovative  iMove nedtrekket forvandler en konvensjonell veggenhet til et ergonomisk lagringssystem med store brukerfordeler. iMove og innholdet trekkes nedover og utover i en enkel bevegelse.

Tandem

Tandem lager to klare hyller på hvert nivå. Som med kjøleskap, når døren åpnes, deles innholdet mellom dørhyller og skaphyller, som glir automatisk mot deg. 

I en bevegelse er alt innen lett visning og lett tilgjengelig – dobbel oversikt!

TANDEM
TANDEM

Tandem Depot

Det er mulig å planlegge to ganger Tandem-systemet i ett skap. Sjenerøs plass i dørhyllene, samt høydejusterbare uttrekkbare hyller – dette er funksjoner som bare Tandem kan tilby.

TANDEM Depot
TANDEM depot

Tandem Solo

Tandem solo tilbyr en forenklet løsning med den karakteristiske åpningsopplevelsen. Åpne døren trekker beslaget fremover med alt innholdet; døren åpnes på hengsler med 110° åpningsvinkel. Lukkedempingen er integrert i hengslene.

TANDEM solo
TANDEM solo
CONVOYcentro
CONVOY Centro

Convoy Centro

Convoy er et veldig moderne uttrekkssystem. Det  byr på mye! Støtteramme med enkelt rør og "flytende" skuffer.


Ramme skjult bak frontpanelet. Helt jevn handling og lydløs åpning og lukking. Og for håndløse kjøkken kan det justeres med elektronisk åpningssystem.

CONVOY Lavido
CONVOY-Centro-02-4893.jpg

Convoy Lavido

Tilbyr alle funksjonene i convoiesystemet pluss tilgang og en oversikt fra tre sider. Hyllenes høyde i Convoy-systemet er fullt justerbare.

Dispensa

Dispensa-uttrekket til spiskammerset gjør at opptil 100 kg lagrede dagligvarer glir jevnt ut av skapet. Den installeres veldig raskt, krever ikke vedlikehold og kan rengjøres uten problemer.

DISPENSA
DISPENSA

Dispensa Swing

Når den er helt trukket ut, kan den dreies 90° på sin egen akse, slik at begge sider kan dreies fremover etter behov. Du har best mulig oversikt med alt innen fingertuppene!