top of page

belplater

MØBELPLATER

Møbelplater er grunn-komponenten i alle møblene

Hvite møbelplater er mye brukt i konstruksjonen av alle hjemmemøbler. På den annen side er møbelplaten, dekket med et spesielt dekorativt laminat, montert på synlige steder.

Et moderne produsert laminat har en dekorativ funksjon og beskytter møblene dine mot mekaniske skader og vann, og gjør det også lettere å holde møblene rene.

Hos GAUPER AS bruker vi dekorative møbelplater av høyeste kvalitet fra det østerrikske merket EGGER.

EGGER LOGO HVITT
EGGER EKSEMPEL DECOR

Se dekor kolleksjon på produsentens nettsted

kjøkken med fronter av møbelplate

Møbelfronter laget av dekorative møbelplater

Dekorative møbelplater er også et flott materiale for møbelfronter. Å velge en møbelplate som materiale for frontene betyr ikke å gi opp på høy kvalitet. Materialet fungerer ikke bare i kjøkkenmøbler, men også på vaskerom, bad eller soverom.

På grunn av materialets høye holdbarhet og et bredt spekter av mønstre, bestemmer mange av våre kunder frontene laget av dekorative møbelplater.

Sidene på skapene er laget av dekorative møbelplater

Dekorative møbelplatert er et ideelt materiale for ferdigstilling av møbler. I de omfattende EGGER-katalogene finner du helt sikkert et laminat som gjør at sidene på skapene og frontene du velger skaper en perfekt match, harmonisk helhet.

GARDEROBE76.jpg

Garderobedører laget av dekorative møbelplater

En møbelplate dekket med et dekorativt laminat blir ofte valgt av våre kunder som materiale for en garderobedør. Fordelen med materialet er at det, i motsetning til naturlig tre, kommer i store ark og ikke deformeres under belastninger.

Det harde laminatbelegget beskytter møblene mot skader og slitasje, og lar deg også enkelt holde møblene rene – du kan rengjøre dem med en våt klut. I tillegg blir de ikke lett skadet av vaskemidler.

EGGER APP ICON
APPSTORE LOGO
GOOGLE PLAY LOGO
bottom of page