top of page

Skuffer

SKUFFER

Skuffer er en essensiell utstyrsbit av den lavere delen i et skap

Skuffer er den enkleste løningen som tillater deg å nå de dypeste hjørnene i skapet. Dette er grunnen til at mange av våre kunder fullstendig har gått  bort fra den tradisjonelle installasjonen med sideåpning av skapene under benkeplaten.

Standarden innen kjøkken installert av oss er en fullstendig utvidelse av skuffene og brems ved lukking. Og dette er bare noen av mulighetene tildet moderne skuffesystemet.

Utvalg av skuffer hos GAUPER AS

I våre møbler benytter vi oss av skuffer fra Europeiske toppmerker som BLUM, HETTICH og SEVROLL. I tillegg, kan vi tilby en variasjon av tilbehør som er behjelpelig med å holde orden og effektivt holde styr på plassen inni skapene.

SPACE TOWER BLUM

Skuffer kan bevege seg mange forskjellige måter

Skuffene lukker seg alltid på en myk og uanstrengt måte med soft-close Blumotion. For håndtaksløse fronter er det TIP-ON – et mekanisk åpnesystem. I tillegg har du også muligheten til å kombinere håndtaksløse åpninger og soft-close med TIP-ON Blumotion systemet.

Hvis du foretrekker et elektrisk åpne/lukke-system, kan skuffene bli utstyrt med Servo-Drive – et elektrisk bevegelsessystem. 

Blumotion.
Myk og uanstrengt lukking

Takket være soft-close BLUMOTION, lukkes møbelet mykt og uanstrengt hvor enn hardt du skulle smelle frontene.

BLUM skuffer med BLUMOTION

Tip-On. Å lukke opp håndtaksløse skuffer

En enkel berøring hvor som helst på fronten, er alt som trengs. Tip-On kan også brukes for bredere uttrekningsskuffer, takket være valgfri synkronisasjon. For å lukke, er det bare å presse de stengt.

Tip-On Blumotion. Kombinasjon av åpne og lukke-letthet

Tip-On Blumotion kombinerer fordelene av Tip-Ons mekaniske åpnings-system med soft-close Blumotion. Berør for å åpne. Lukk med et energisk dytt.

Servo-Drive. Skuffenes utdrag

En enkel berøring eller et lett drabevegelse i håndtaket er nok, og uttrekkene ser ut til å åpne seg selv. De kan lukkes igjen, mykt og uanstrengt med soft-close Blumotion. Og det er ikke nøye hvor på fronten du berører!

bottom of page