top of page

Hvor mye koster møblene?

HVOR MYE KOSTER MØBLENE

Prisen på møblene varierer, og alt avhenger av detaljene.

Hvordan svare på spørsmålet: Hvor mye koster en bil? – Alt kommer an på hvilken bil.

Vi lager sjelden to identiske skap, og vi har aldri laget to helt identiske kjøkken. Det samme gjelder garderober og vaskemøbler. Frontmodellen er bare en brøkdel av prisen. Mange av de viktigste elementene er gjemt inne. Derfor kan vi ikke oppgi en endelig pris i katalogen vår. Vi vet at prisen alltid vil være forskjellig, avhengig av hvilket tilbehør, benkeplater og husholdningsapparater du velger. Så hva kan du forvente?

Vi vil hjelpe deg å tilpasse møblene til budsjettet.

 

På møbeldesignfasen vil vi informere deg om innvirkningen av hvert element og materiale på den endelige prisen. Vi vil også hjelpe deg med å avgjøre om en benkeplate i granitt er viktigere for deg, eller elektriske mekanismer som åpner skapene - eller kanskje ingen av dem.

Du kan også komme til oss med en klar idé og et planlagt budsjett. Vi vil fortelle deg om implementeringen av ideen din innenfor det gitte budsjettet er mulig eller ikke. Og hvis ikke, kan vi foreslå endringer som vil bidra til at prosjektet ditt blir oppfylt uansett.

Hos GAUPER AS setter vi pris på kvaliteten og holdbarheten til møbler og tilbehør. Dette er ting som koster mer, men vi mener at møbler skal tjene kundene våre i mange år.

HVOR MYE KOSTER MØBLER?

Hvordan forberede deg og huset for renovering av hjemmet og utskifting av møbler?

Prosessen av bestilling og realisering av møbler

bottom of page