top of page
Kotwica 1

Kjøkken

Koselig kjøkken gjør matlaging gøy.

KJØKKEN

kjøkken_029_FIRA.jpg

Et kjøkken som passer deg perfekt

Hvert skap er laget etter individuell bestilling, slik at du kan få alle detaljer. Dette gjelder alle typer kjøkken.

klassisk kjøkken med grønne og hvite fronter og en naturlig benkeplate i tre

Kjøkkenet er det viktigste stedet i huset. Derfor skal god design gå hånd i nd med brukervennlighet

Renovering eller utskifting av kjøkken er vanligvis en seriøs logistisk oppgave, og samtidig en betydelig kostnad. Heldigvis kan et praktisk kjøkken tjene deg i mange år. Og vi kan hjelpe deg med å skreddersy det nøyaktig etter dine behov. Det er mange, mange alternativer.

Vi tilbyr førsteklasses møbler og utstyr fra de beste europeiske leverandørene, som du kan bestille sammen med installasjon og en langsiktig garanti.

Alt til kjøkkenmøbler

Enten du planlegger å bytte ut hele kjøkkenet eller bare bytte ut håndtakene. Det er alle her:

Hva er forskjellen mellom et premium kjøkken og et standard kjøkken?

Hos GAUPER AS bestemmer du alle detaljer i ditt fremtidige kjøkken. For å gjøre søket ditt enklere har vi delt tilbudet vårt i standard – og premiumkjøkken. Hva betyr det?

I standardkjøkken tilbyr vi flere av de mest populære designene av frontene, i forskjellige fargevalg, som er i vårt vanlige tilbud. Takket være dette kan vi tilby en bedre pris for disse modellene og raskere leveringstid.

I premiumkjøkken blir skapfronter laget etter din individuelle bestilling. Du velger type materiale, mønster og farge fra den omfattende RAL-fargepaletten. Kunder som velger å velge et premium kjøkken, velger vanligvis også benkeplater av tre eller granitt og mer avansert tilbehør og husholdningsapparater.

kjøkken_341_DOVER-1.jpg
bottom of page