top of page

IGLO Energy Classic vinduer

IGLO ENERGY CLASSIC

Iglo Energy Vinduer

Innovative teknologi og y energikvalitet i ett vindu

Iglo Energy er et originalt produkt til Drutex S.A. Et innovativt tetningssystem garanterer utmerket resultater når det gjelder energieffektivitet. Det er verdens første løsning for et slikt system der en sentral pakning i skummet EPDM blir brukt. Luft-, vann- og vindtetthet er bedre enn gjennomsnittet, og derfor blir Iglo Energy rett og slett en ideell løsning for energibesparende og passive hus.

43 Renolit folier å velge blant

Den viktigste informasjonen

➔  Iglo Energy vinduer utmerker seg med den laveste u-verdien på markedet, Uw = 0,6 W/(m2K)*.

➔  Veldig gode energibesparende egenskaper oppnås ved å benytte en innovati sentral pakning i skummet EPDM.

➔  Sju-kammers GL System profil øker energieffektiviteten.

➔  Standard MACO MULTI MATIC KS beslag gir bedre beskyttelse mot innbrudd og gjør det mulig å justere tetthet på vinduene.

➔  Rikt utvalg av farger.

*På vindu 1230 mm x 1480 mm ifølge forskningsinstituttet CSI i Tsjekkia.

Iglo Energy 5 Classic

Karakteristisk

Profil
A-k
lasse

Mulighet til å levere glass med lav-emisjons belegg. De oppnevnte glasspakkene tilbyr de høyeste standar- dene innen energieffektiviteten med Ug-verdi enda på Ug= 0,3 W/(m2K). Unike egenskaper oppnås også takket være bruk av krypton som fyller rommet mellom glasset.

Bruk av vinduer laget av 7-kammers profiler med inn- byggings dybde på 82 mm fører til en betydelig ener- gibesparing. Optimalt antall og størrelse på kammer sikrer beste resultater når det gjelder varmeisolerende evner (U-verdi).

Maco Multi Matic KS beslag er som standard utstyrt med en blokade av håndtaket og lift av vinger som garanterer at de løftes opp til riktig posisjon uten kraftanstrengelse og tunge åpningsdeler lukker seg lett og smidig.

Profilens storekammer med stålforsterkning, alterna- tivt med glassfiberforsterkning, sikrer god slitestyrke og statikk. Det finnes en mulighet til å anvende en ny generasjon glasspakker

Vinduet utstyrt med et trippel tettningssytem: indre, ytre EPDM og sentral med oppskummede EPDM garanterer den beste ytelsen når det gjelder energieffektivitet med U-verdig på = 0,6 W/(m2K)*. Dessuten kommer hvert vindu som standard med en femkammers vindusbrettlist med en indre tetning som øker vinduets tetthet og garanterer gode isolerende egenskaper.

IGLO-ENERGY-Classic Drutex PVC vinduer

Tekniske opplysninger

Sertifikater

ndvk-(norwegian-door-and-window-control) sertifikat
CSI iso certificate
Rise sertifikat
TUV SUD Management Service Certificate

Vår jobb er at du bestiller akkurat det du trenger.

Før du legger inn den endelige bestillingen, kan du diskutere alle detaljene direkte med oss.
I butikken vår i Brønnøysund kan du se vindu- og fargeprøver.

bottom of page